Граждани с безсмислен вот

Валентин Мутафчиев;ISNB 978-619-90551-3-7;  328 стр.     

Това е втората публицистична книга на Валентин Мутафчиев. Нараства рискът, нерешаването на проблемите, които вълнуват „Гражданите с безплатен вот“ / първата публицистична книга на автора /, да направи вота безсмислен.

            На базата на обилна фактология са анализирани здравеопазване, правораздаване, образование. Изведени са основните проблеми. Дадени са някои препоръки за решаването им.

            Не по-малко активна е позицията на автора към манипулациите, с които ни тормозят; медии, неправителствени организации, ренегати, всезнайковци, хейтъри. Позиция срещу техните безпринципност, двуличие, арогантност и безочие.

            Задълбочено е аргументирано отрицателното отношение на автора към „кляканията“ на държавата. Към всички, които искат да печелят за сметка на други, на гражданите с безплатен вот. Към ненаказаните провинения. Към „защитниците“ само на …някои граждани.

            Анализът на проблемите с българските граждани от ромски произход / циганите / е детайлен, задълбочен и придружен от препоръки за интеграцията им.

            В раздела „Вяра“ авторът взема отношение към изкуственото противопоставяне на хора и религии. Отправя критика и аргументирано недоволство от дейността на Българската православна църква.

            Активна и обоснована е позицията на автора към взаимоотношенията с децата, рисковете на които те са подложени, вкл. и от т. нар. „истанбулска конвенция“ в сегашния й вид.

            Накрая Валентин Мутафчиев изригва „Стига с мантрите“.

15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: