Коледна промоция на учебника "Лингвална пластинка"

19 декември 2022
Коледна промоция на учебника "Лингвална пластинка"

От 19 декември 2022 г. до 7 януари 2023 г. имате възможност да закупите най-пълното и богато илюстрирано издание, посветено на конструирането и използването на най-често прилагания в България ортодонтски апарат с 25 лв отстъпка - на промоционалната цена от 100 лв.

Весели празници! 

Промоция послучай представянето на новата книга "Вълненията на Скокльо-Пишурката"

На 25 октомври 2022 г. от 18 ч. в Български Културен Център на ул. Веслец 13 ще се състои премиерата на последната книга на проф. Мутафчиев "Вълненията на Скокльо-Пишурката". По този повод...

прочети още
Много въпроси при ясни отговори? /честни и ...изгубени избори/

След поглед върху неясните проблеми за честността и признаването на вота в Европа и САЩ, авторът показва активна позиция към изборните проблеми у нас. За реално изпълнимите и аргументирани предложения с цел осигуряване честен вот. Вместо предизборен популизъм. Кой и как може да бъде манипулиран? И защо? Защо не се използват възможностите, които дава изборният кодекс за осигуряване на честни избори, след като е даден достъп на всички заинтересовани да присъстват и контролират изборния процес? Защо с години не се отстраняват очевадни проблеми опорочаващи вота: отстраняване на „мъртви души“, платени вот…Кои вземат пари? Защо се допуска? Кой плаща? Най-общо – не ни будалкайте! Не търсете индулгенции за изборна загуба.

прочети още
Коронавирус и ...сухите съчки

Захващам се с тази обрасла с противоречиви бурени тема, защото между тях безкомпромисно продължава да цъфти отровното цвете на коронавируса. Разгледана е ролята на разнобоя в мненията за диагностика, лечение на Ковид. За ограничаване на неговото разпространение. Разнобой между аргументирана компетенция, нарцисизъм, популизъм, хейтърство, конспиративно мислене, които пречат на реално доказани мерки за предотвратяване и лечение на коронавируса. И най-важното – какво пречи на мотивацията на хората да пазят себе си и околните от коварното заболяване: аргументирани мерки с контрол и санкции от управляващите; борба с дезинформацията, за да се запазят и умножат тези, които вярват в мерките и ги спазват. Заради отговорността към себе си и обществото.

прочети още